Tikohrátky

all_2024Letošní ročník byl opravdu jiný. Na přípravné schůzi jsme se dozvěděli, že Ostrostřelci nám střelnici nepůjčí, protože je tam již na stejný termín obsazeno. Co dál? Přesunout Tiky na jiný termín - zamítnuto. Musíme tedy najít jinou lokalitu. Mates byl aktivní, našel a byl se i podívat v Závrchách na jednu lokalitu. Jehnňa si později vzpomněl na lokalitu v Ochozi, kterou před lety, jako alternativu navrhoval Datel. Této lokalitě jsme nakonec dali přednost. Vyjednávacích rozhovorů s majiteli objektu a pozemku se ujal Jehňa. Vyjednávání proběhlo velmi úspěšně a objekt nám byl zapůjčen, a dokonce nám byla i posekána tráva.

 

 

all_2023Pro letošní rok jsme neměli zajištěno sekání trávy. Dohodli jsme se, že si ji posečeme sami. Ve středu odpoledne se bratři Máslovi vydali s Rumunskou čůzou na zkušební překonání brodů. Neboť předchozí dny, a i ve středu pršelo, tak s čůzou zapadli hned kousek za odbočkou do Maršovského údolí. Po dvou hodinkách vyprošťování auta z bláta se vrátili domů a rozhodli, trávu že posečeme až ve čtvrtek.

 

U Datla 2023 Na 8.7.2023 byla naplánována kontrola desky u loňského vítěze. V pozdních odpoledních hodinách se kontrolní komisaři začali u Datla scházet včetně svých drahých poloviček. Setkání proběhlo v poklidu a bylo příjemným zpestřením sobotního dne. Škoda, že se kontroly nemohli zúčastnit všichni členové organizačního týmu.

 

 

Podkategorie

   
© Datel 2024