Tikohrátky

all_2023Pro letošní rok jsme neměli zajištěno sekání trávy. Dohodli jsme se, že si ji posečeme sami. Ve středu odpoledne se bratři Máslovi vydali s Rumunskou čůzou na zkušební překonání brodů. Neboť předchozí dny, a i ve středu pršelo, tak s čůzou zapadli hned kousek za odbočkou do Maršovského údolí. Po dvou hodinkách vyprošťování auta z bláta se vrátili domů a rozhodli, trávu že posečeme až ve čtvrtek.

 

U Datla 2023 Na 8.7.2023 byla naplánována kontrola desky u loňského vítěze. V pozdních odpoledních hodinách se kontrolní komisaři začali u Datla scházet včetně svých drahých poloviček. Setkání proběhlo v poklidu a bylo příjemným zpestřením sobotního dne. Škoda, že se kontroly nemohli zúčastnit všichni členové organizačního týmu.

 

 

all_2022Letošní léto bylo suché a velmi teplé, a proto jsme neočekávali, žádné komplikace ohledně počasí. Drobná komplikace náš však čekala ihned ve čtvrtek.  Šotek nemohl najít traktor, a tak se transport na střelnici o hodinku prodloužil. Ještě jsme ani nestihli vybudovat tábor a již tu byl Jindřich se Savcem a donesli nám dvě ještě teplá grilovaná kuřátka a čtyři kachýnky po Vietnamsku. Vynikající !

Foto čtvrtečních účastníků

Podkategorie

   
© Datel 2024