Ročníky

all_2021Letošní Tikohrátky byly tak trochu jubilejní. Byl to již 35. ročník. Počasí nám opravdu přálo, bylo slunečno s teplotami překračující 25 stupňů. Deště jsme se dočkali jen v noci z pátku na sobotu. Za sucha jsme se ještě vyfotili.

Stěhování materiálu a vybudování zázemí se odehrálo podle každoročního plánu. Změnou bylo jen to, že letošních Tikohrátek se ze zdravotních důvodů nemohl zúčastnit Sojka. Nepřijel ani Jindřich, který nám se svou kytarou a proviantem chyběl.

all_2020Letošním Tikohrátkám předcházely 14-denní tropy, a tak to vypadalo na vydařený ročník co se počasí týká.

Traktor s vlekem byl přistaven k Trndovi již před třetí hodinou. K překvapení všech, s traktorem přijela Maruška. Naložen byl během pár minut. Čtvrtečního srazu se nezúčastnil opět Třasák, protože to nestíhal.

Vzhledem k očekávání slunečných a suchých dnů jsme natáhli jen jednu plachtu, a to nad výčep. Dorazil i Jindřich. Mysleli jsme si, že nás již nemůže svým proviantem překvapit. Jak jsme se hluboce (díky Bohu) mýlili. Jeho přinesené, ještě teplé kachýnky po vietnamsku a grilované kuřátka ..... co k tomu dodat. Kdo neochutnal, neuvěří.

2019 panska jizdaPlánovaná brigáda na dřevo byla zrušena, protože se rozhodlo, že nějaký suchý strom seženeme přímo na místě.

Čtvrtečního srazu v 15 hodin u Trndy se nezúčastnil opět Třasák protože to nestíhal.

Zbytek čtvrtka byl již tradiční, jen Jehňa se z pracovních důvodů nezúčastnil. Dorazil i Jindřich s jeho "svačinkou". Šotek přivezl bedýnku všelijakých sýrů, a tak hlady jsme netrpěli. Scházela jen Whisky od vítěze.

   
© Datel 2024