Vytisknout
Kategorie: Tikohrátky
Zobrazení: 3847

Vary 2022 V pátek v dopoledních hodinách vyrazila kontrolní komise ve dvou autech směr Karlovy Vary. Třetí auto již bylo v Mělníku. Na místo jsme dorazili kolem 14 té hodiny. Ačkoliv nemělo vozidlo žádnou drobnou závadu na chladícím zařízení, přijela „Mělnická“ větev o 3 hodiny později. Poté jsme všichni jeli na pozdně odpolední prohlídku města Loket a ochutnali místní pivo. Po návratu se posedělo u občerstvení.  Na „paletiště“ jsme se dostali až po půlnoci.

 

V sobotu dopoledne komise provedla kontrolu desky a slavnostně upevnila cedulku loňského vítěze, a konečně také cedulku Špaček-profesionál. Pak skupinka vyrazila autobusem do centra Varů. Prošla se podél řeky, ochutnala teplé prameny a prohlédla si okolí včetně již opraveného hlavního pramene. Cestou zpět se zastavilo na pozdní oběd v restauraci. Jídlo bylo vynikající! Po návratu do domu následovalo sledování nepovedeného hokejového střetnutí na MS Kanada – ČR.

Zpestřením večera byla skvělá masáž zad a šíje, kterou hostům provedla Hanička. Děkujeme! Když jsme u toho děkování, tak také děkujeme Janě a Jirkovi za poskytnutý azyl a pohoštění. Především Jana měla stále plné ruce, aby hosty řádně pohostila. Jani bylo to skvělé.

Do svých domovů jsme vyrazili v neděli dopoledne. Pak si konečně Zemanovi mohli pořádně odpočinout.