soustredeni 2018Soustředění TIKY teamu se uskutečnilo opět na Rezku. Zachovali jsme lokalitu, i termín soustředění. Počet účastníků se ustálil na počtu 7. Sojka má opravdu smůlu. Vloni nemohl na soustředění jet, protože dostal DNA. Nic nenechal náhodě a celý rok držel zdravou životosprávu, aby se mohl soustředění zúčastnit. Ale letos se také nemohl zúčastnit, protože ženil syna.

 

Čtvrtek byl již tradiční. Ubytování (letos v nově vymalované chatě s novou palandou), naražení sudu, pozvání souseda Jindru na pivo, tatarák, rum.

V pátek ráno jsme naskákali do auta a jeli na exkurzi do Kvasin do Auto Škoda, kterou zařídil Mates. Dvouhodinová prohlídka automobilky byla perfektní a všichni si ji pochvalovali. Cestou zpět jsme zastavili v Dobrušce na oběd. Po návratu do tábora, bylo sportovní odpoledne. Volejbálek, šipky, pétanque. Soutěž o to, kdo bude v neděli mýt nádobí vyhrál Datel.

Sobotní ráno začalo snídaní, čínskou ostrosladkokyselou čínskou polévkou. Vzhledem k tomu, že se nadpoloviční většině nechtělo nikam jít, tak jsme strávili sobotu v táboře. Hrálo se prší. Odpoledne se stavila Mámy sestra, které nám dovezla pivo a hlavně ocet, protože Máma chtěl udělat rajčatový salát. Nakonec zjistil, že má konečně ocet, ale k disposici jen dvě rajčata. Nakonec ho zachránil Jehňa, který mu z jeho zásob něco málo rajčat poskytl.

Nedělní odjezd byl rozdělen na 3 auta. Máma a Trnda jeli ještě k Mámině sestře na kávu. Máslovci rovnou domů. Zbytek také domů a cestou měli v Poříčí na autobusové zastávce "kulturní vložku". Hlavní role: Poko.

   
© Datel 2024