litvinovPosledním zájezdem do Pardubic na hokej v této sezóně byl na zápas Pardubice - Litvínov.
Tentokrát se jelo na hokej dvěma menšími auty místo jednoho velkého. První auto, které řídil Máchal, říkejme jí skupina „rodinná", vezlo Máchala s celou jeho rodinou a Gerda se synem. Ve druhém autě, které řídil Datel, jel Máma, Sojka a Karel, říkejme jí skupina „alkoholová chcací".

 

Již první zastávka byla v Poříčí (Máma - močení), další za Novým Městem (Máma - močení) následovala pumpa Shell v Hradci (Máma - močení) a konečně Pardubice (Máma - močení). Kdyby Datel nebyl tvrďák a zastavovalo by se pokaždé, když to na Mámu přišlo, tak by se seznam asi o pět zastávek rozšířil.

Na stadionu klasika: klobáska, pivečko, rozbruslení.

To bylo slávy, to bylo radosti. Pardubice konečně utrpěly vítězství  4:2 v normální hrací době !! To bylo poslední kapkou pro vedení Litvínova a odvolala z funkce trenéra vítěze z Nagána R. Reichla.
Cestou domů jsme se společně stavili v HK v Tescu. Pak jsme již „rodinné" auto neviděli, protože další zastávkou a to nejen chcací byla pumpa, kde se shánělo lahvové pivo do auta, aby později mohla osádka vozu dráždit řidiče zvuky otvíraného piva a cinkání lahví o sebe.
 

poznámka redakce: ty vole, já jsem měl strašnou chuť na pivo !!!

   
© Datel 2024